Operațiunea ȘVAIȚER: Polițiștii locali constănțeni au confiscat 230 de role de… cașcaval

Pentru a fi siguri ca produsele pe care le cumpără constănțenii sunt certificate sau provin de la producătorii autohtoni, dar și pentru eradicarea comerțului stradal neautorizat, polițiștii locali verifică permanent zona piețelor agroalimentare, anunță marți municipalitatea. Astfel, astăzi, în zona pieței Tomis III, a fost depistată o persoană de sex masculin care comercializa, fără a deține autorizație, 231 role de cașcaval. Prin urmare, persoana în cauza a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru încălcarea prevederilor art. 71, lit. m) din HCL 427/2017. Pentru că persoana în cauză comercializa produse de origine animală și nu deținea documente de proveniență, s-a dispus măsura distrugerii bunurilor, pe cheltuiala contravenientului, la o societate de profil, autorizată, conform art. 1, alin. (3) din OG 14/2007. De asemenea, persoana în cauză va trebui, ca în termen de 7 zile de la data depistării, să facă dovada distrugerii acestora, sub sancțiunea legii penale privind falsul în declarații.

Rugăm constănțenii să ne semnaleze orice faptă care contravine legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat  Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, au subliniat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Operațiunea ȘVAIȚER: Polițiștii locali constănțeni au confiscat 230 de role de… cașcaval

  • miercuri, 23 iunie 2021 la 05:42
    Permalink

    LA PIATA CET , NU AM VAZUT NICIODATA UN POLITIST SAU JANDARM SA-I INTREBE PE VANZATORII AMBULANTI PROVENIENTA PRODUSELOR. ACESTEA SE VAND DIRECT DIN POTBAGAJ INDIFERENT CA VORBIM DE BRANZA ,LAPTE,FRUCTE…MAI NOU SI TIGARI DE CONTRABANDA.NIMENI NU SE AUTOSESIZEAZA…TOTUL SE VINDE LA „NEGRU”….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.