OMS recomandă să purtăm mască de protecție și ÎN CASĂ

Organizația Mondială a Sănătății recomandă celor care locuiesc în zone unde se răspândește coronavirusul să poarte masca de protecție în magazine, la serviciu și în școlile neaerisite bine. Persoanele care locuiesc în zone în care COVID-19 se răspândește ar trebui să poarte întotdeauna măști în magazine, locuri de muncă și în școlile care nu au aerisire adecvată, a declarat miercuri Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Dacă nu pot menține distanța fizică de cel puțin un metru, persoanele din locații interioare – inclusiv copii cu vârsta peste 12 ani – ar trebui, de asemenea, să poarte măștile, chiar dacă spațiile sunt bine ventilate. De asemenea, oamenii ar trebui să poarte măști în aer liber dacă nu se poate menține distanța fizică.

Conform Reuters, purtătorul de cuvânt al OMS, Margaret Harris, a declarat că recomandările se numără printre cele mai mari modificări.

În interior, cu excepția cazului în care ventilația a fost evaluată ca fiind adecvată, OMS recomandă publicului larg să poarte o mască non-medicală, indiferent dacă se poate menține o distanță fizică de cel puțin 1 metru„, a spus aceasta.

De asemenea, OMS recomandă purtarea „universală” a măștilor în unitățile de îngrijire medicală, inclusiv în cantină sau în zonele în care angajații din sănătate servesc cafeaua.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *