Spread the love

Candidatul Partidului Național Democrat la Primăria Constanța, Omer Sunay, a discutat, vineri, cu mai mulți cetățeni prin intermediul campaniei inițiată de TOMIS NEWS,„Candidații la Primărie, în dialog cu constănțenii”.

Acesta a precizat că printre planurile sale ca potențial primar se regăsește, din start, un audit efectuat de o firmă din străinătate în cadrul instituției.

„Vom face evaluarea personalului de către o firmă de auditare externă pe resurse umane!”, a spus Omer Sunay, într-un răspuns adresat constănțencei Antonia Mihnea.

Totodată, acesta a mai precizat că, în patru ani, trebuie ridicat nivelul de trai în Constanța.

„Eu nu promit! În viața mea nu am promis! Cele 10 proiecte ale mele pentru Constanța sunt fezabile și trebuie rezolvate problemele urgente ale cetățenilor vis-a-vis de bugetul familiei. Dacă nu se va implementa sistemul alternativ de încălzire cu centrale de apartament, întrebarea mea este: care va fi prețul gigacaloriei la iarnă și câte familii nevoiașe vor reuși să treacă peste iarnă fără datorii? Câte familii de constănțeni vor fi în situația de a fi executate din cauza datoriilor acumulate peste iarnă? În patru ani, trebuie ridicat nivelul de trai în Constanța”, a mai spus Sunay.

DISCUTĂ ȘI TU CU CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *