OCPI Constanța: „Reduceți la MINIM vizitele la ghișee! Utilizați aplicațiile online și Poșta”

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța transmite, luni, primele măsuri pe care le-a luat în vederea prevenirii și limitării răspândirii coronavirus. Astfel, OCPI îi roagă pe constănțeni să reducă la minim posibil vizitele la sediile OCPI.

„Utilizați, în schimb aplicațiile on-line (e-Terra, e-mail), precum și curieratele poștale”, au transmis reprezentanții OCPI.

CITEȘTE ȘI:

La nivelul OCPI Constanța se stabilesc următoarele măsuri:

Începând cu 10 martie se suspendă audiențele acordate de către directorul OCPI Constanța, inginerul șef și registratorul șef.

A fost înființat un Call center la următoarele numere de telefon:

– 0241.488.625 – TASTA 1 – BCPI Constanța,

– 0241.752.044 – BCPI Mangalia,

– 0241.821.070 – BCPI Medgidia,  

– 0751.087.595 și

– 0751.087.348

unde toate persoanele interesate pot obține informații de interes public, precum și informații cu privire la activitatea de înregistrare a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară în județul Constanța (BCPI Constanța / BCPI Mangalia / BCPI Medgidia).

Totodată, sunt puse la dispoziția publicului / persoanelor interesate următoarele adrese de e-mail: ct@ancpi.ro, bcpi.constanta@ancpi.ro, bcpi.mangalia@ancpi.ro, bcpi.medgidia@ancpi.ro, brp.harsova@ancpi.ro.

Programul de lucru al OCPI Constanța (în perioada în care vor fi disponibile numerele de telefon de mai sus) este de luni până joi între orele 8.30 – 16.30 și vineri în intervalul 8.30 – 14.00.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *