Ochiuleț (USR): „Primarul de facto Ovanesian e în concediu! O fi obosit de la atâtea panseluțe, străzi râcâite și înjurături adresate celor care îi critică nimicul de activitate”

Tensiuni mari, vineri, la Constanța. Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, s-a ținut de cuvânt și a oficiat Sf. Liturghie la biserica „Izvorul Tămăduirii” (zona Macul Roșu), biserică pe care Primăria o vrea demolată. Zeci de persoane – preoți și enoriași – s-au adunat vineri dimineață la biserica în cauză, unde s-au rugat și s-au închinat alături de arhiepiscopul Tomisului, mesajul fiind foarte clar: fără demolare sau, cel puțin, relocarea lăcașului de cult.

În contextul atacurilor constante din ultimele două zile ale clerului constănțean și nu numai la adresa city-managerului Felicia Ovanesian, aflăm că aceasta… a fugit cu coada între picioare, adică într-un… concediu. Unul binemeritat, așa cum ironic a precizat consilierul local al USR, Mihai Ochiuleț:

Am aflat că primarul de facto al municipiului Constanța, doamna Felicia Ovanesian, a plecat într-un binemeritat concediu. O fi obosit de la atâtea panseluțe plantate, străzi râcâite și înjurături adresate tuturor celor care îi critică nimicul de activitate, nimic ce pune, încet, încet, stăpânire pe oraș. Strada Ștefan cel Mare este cel mai elocvent exemplu. Îi urez doamnei Ovanesian un concediu plăcut și lung, până în 2024, dacă se poate. Fotografiile sunt făcute azi la ora 14:30”, a transmis consilierul Ochiuleț:

stefan cel mare1
stefan cel mare2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *