Ochiuleț (USR-PLUS Constanța), despre regulamentul parcărilor: „Vom veni cu amendamente, asta e CLAR! E loc de mai bine!”

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a propus constănțenilor joi seară o variantă îndulcită a regulamentului parcărilor, adică a scăzut tarifele pentru zona 1A de la 7 la 5 lei și pentru 1B de la 5 la 3,5 lei. În rest, regulamentul rămâne complet neschimbat. Propunerea primarului a atras un nou val de ură din partea constănțenilor, aspect care îi determină pe consilierii liberali să fie sceptici în continuare, iar șansele ca această variantă să fie votată în viitoarea ședință a Consiliului Local Municipal să fie extrem de reduse.

Ce fac, însă, cei de la USR-PLUS în toată această poveste? Dacă din perspectiva constănțenilor sau a PNL lucrurile sunt clare – primarul este total compromis, cum abordează aliații din CLM, USR-iștii? Consilierul local Mihai Ochiuleț ne-a precizat că USR-PLUS va depune mai multe amendamente, întrucât proiectul propus este perfectibil:

O să mai venim cu niște amendamente. Nu ne-am hotărât exact pe ce mergem 100%, pe ce amendamente, vrem să le discutăm și cu colegii de la PNL ca să ne armonizăm oarecum și ca să nu mai iasă discuții. E o formă oarecum mai dulce, dar eu cred că există loc de mai bine. Se mai poate lucra pe proiect, cu siguranță vom veni cu amendamente, asta e clar. De exemplu, o să venim cu interdicția pentru autovehiculele de peste 3,5 tone în centru, camioane, autocare. Vine duba, lasă marfa, dar nu să parcheze sau să ocupe noaptea… Iarăși, trebuie să dispară de pe carosabil tot ce înseamnă bidoane, sticle, pietre, semne puse ilegal”, a spus Mihai Ochiuleț, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.