Obiectiv PMP: 10% la alegerile europarlamentare! Palaz țintește ultimul scor de la alegerile locale: „Nu cred în mitingurile PSD, oamenii să nu facă greșeala să nu vină la vot!”

Partidul Mișcarea Populară intră la alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc pe 26 mai, cu vârful de lance Traian Băsescu. Fostul președinte al României a fixat un obiectiv național de 10%, ceea ce înseamnă 2-3 europarlamentari.

Noi trebuie să compensăm prin inteligență ceea ce PSD, PNL câștigă cu bani. Ei au subvenții foarte mari. Ne descurcăm altfel. Va fi un scor un bun. Sper să ne apropiem de 10%, dacă nu să îl și facem”, a punctat Băsescu.

La Constanța, organizația județeană s-a apucat de treabă și, sâmbătă, echipa popularilor a luat municipiul Constanța la pas. Potrivit președintelui PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, la malul mării se țintește realizarea ultimului scor atins la alegerile locale: 9%, care, la momentul respectiv, în 2016, a fost cel mai mare al PMP în toată țara.

„Eu zic că scoatem 9%, vreau să păstrez scorul pe care l-am avut la alegerile județene. E posibil să scoatem 11%, dar să fim realiști: eu vreau să păstrez ultimul scor. Se poate și mai mult. De ce să zic un scor mai mare și apoi să scoatem mai puțin? Munca oricum o facem suplimentar, că vrei să scoți 9% faci munca de 12%, clar! (…) (Apariția unor partide noi, precum USR – n.r.) nu are nici o legătură, ideea este că oamenii s-au săturat de politicieni și eu sper să nu facă greșeala să nu meargă la vot, ar fi o greșeală fantastică! Nu e vorba de PMP sau de alt partid, oamenii sunt reticenți față de toți. Lumea trebuie să vină la vot! Neîncrederea vine din tot ceea ce s-a întâmplat până acum la București, toate scandalurile, toate minciunile spuse de către politicieni… Chiar dacă unii suntem în regulă, e bună credință, ne bagă pe toți în aceeași oală. Este un trend foarte defavorizant pentru politicieni la această oră. Nu cred în mitingurile făcute de PSD, oameni aduși cu arcanul, exclus, oamenii când intră în cabină are ștampila și știe exact cum votează, restul e praf în ochi. (…) Traian Băsescu este singurul politician cu experiență care știe ce are de făcut la Bruxelles, restul nici măcar nu știu pe unde este ușa aia!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *