Oamenii străzii, întâmpinați și AMENDAȚI de Poliția Locală Constanța: „Gata cu PARAZITISMUL social!”

Mai multe adăposturi improvizate au fost dezafectate de oamenii legii săptămâna trecută. Polițiștii locali împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 de Poliție Constanța au executat o acțiune pentru combaterea parazitismului social. Agenții au identificat 39 de persoane fără adăpost, dintre care 13 adulți și 26 minori, care și-au instalat adăposturi improvizate pe domeniul public. Acestea au fost conduse la sediul Secției 5 Poliție, în vederea identificării, legitimării, sancționării contravenționale și amprentării. Totodată, au fost contactați și reprezentanții DGAS și DGASPC, pentru luarea în evidență și dispunerea măsurilor legale potrivit competențelor. 

locala 2

Potrivit municipalității, întrucât persoanele depistate aveau domiciliul stabil în alte localități, acestea au fost  predate Serviciilor de Asistență Socială din localitățile de domiciliu.Taberele improvizate au fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare și zonele au fost ulterior igienizate.

Pe această cale, solicităm cetățenilor să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, la numărul de telefon 0241.484.205, pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare”, precizează reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.