Spread the love

Toate cele 51 de persoane fără adăpost aflate în centrele sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială Constanța au fost testate ieri pentru COVID-19. Potrivit municipalității, testarea a fost efectuată de o clinică specializată din București, cu sprijinul Asociației Benevolus din Constanța și cu implicarea membrilor Asociației Construim Împreună.

Testul utilizat este omologat de Ministerul Sănătății și permite detectarea virusului SARS-COV-2 și la persoanele asimptomatice.

„Persoanele fără adăpost sunt cele mai expuse infectării cu noul coronavirus și au posibilități reduse de izolare și de igienă corectă, ceea ce îi face și mai vulnerabili în fața virusului SARS-COV-2. Tot ieri au fost testați și mai mulți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială din Constanța, în special cei mai expuși riscului de infectare. Rezultatele testelor vor ajunge în câteva zile”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

One thought on “Oamenii străzii din Constanța, testați pentru depistarea coronavirus”

  1. După ce ați mintit ca biserica a dat 100000 de euro pt cei ce au nevoie în această perioadă de criză va invit sa sugeti o ceapă cu totii . Fituica de căcat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *