Spread the love

Primăria Municipiului Constanța identifică în aceste zile persoanele fără adăpost de pe raza orașului pentru asigurarea adăpostului și îngrijirea acestora. Astfel, potrivit municipalității, persoanele identificate vor fi transportate în adăpostul de pe șoseaua Mangaliei, după ce acestea vor fi verificate, deparazitate și vor primi adeverință de intrare în colectivitate.

„Adăpostul dispune de aproximativ 30 de locuri. Persoanele beneficiază în acest centru de apă caldă și căldură și vor primi hrană și haine de schimb”, a declarat directorul general Direcției de Asistență Socială, Emil Mereuță.

Miercuri, 25 martie, mai multe persoane fără adăpost au fost duse la Spitalul Judeţean, unde li s-a făcut deparazitarea și au avut parte de investigaţii medicale, dar și de hrană. De asemenea, li s-a monitorizat temperatura și au fost supuși unor radiografii pulmonare. Cei asimptomatici sunt duși în Centrul pentru Persoanele fără Adăpost, unde vor fi carantinați, iar simptomatici sunt testați și pentru depistarea Covid – 19.

CITEȘTE ȘI:

Primăria a lansat o platformă gratuită cu LECȚII ONLINE pentru elevi, părinți și profesori

România, în CARANTINĂ. Măsurile OBLIGATORII impuse

BILANȚ CORONAVIRUS: 906 cazuri de persoane infectate, la nivel național. 144 de CAZURI NOI

Al 14-lea DECES al unui pacient infectat cu coronavirus

Facebook Comments

One thought on “Oamenii străzii din Constanța, adunați de Primărie pentru a fi duși la adăpost”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *