„O șansă pentru tinerii din mediul rural”, workshop la Constanța

Ministerul Tineretului și Sportului a lansat marți, 20 august 2019, de la ora 11.00, la Centrul de agrement „New Paradise”, din Eforie Sud, deschiderea proiectului național „O șansă pentru tinerii din mediul rural”. La evenimentul din Eforie au participat reprezentanți ai Guvernului României și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale ș.a.m.d.

În deschiderea evenimentului, din partea Primăriei Constanța a luat cuvântul viceprimarul Costin Răsăuțeanu.

„Vreau să continuați și am încredere că veți continua cu astfel de proiecte. Și eu am copilărit la țară și de la țară vin domnii! Sunt convins că vă veți ține de acest proiect, veți învăța lucruri interesante care vor aduce plus valoare în mediul rural și urban”, a spus Răsăuțeanu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Dumitru Jeacă, le-a urat la rândul lui bun venit și succes celor prezenți.

„Vă mulțumesc pentru entuziasmul și curajul de care dați dovadă. Sper ca după aceste 4-5 zile de pregătire să vă întoarceți în comunitățile dumneavoastră și să învățați la rândul dumneavoastră cum să atragă, cum să beneficieze de instrumentele puse la dispoziție de UE de ministerele noastre”, a spus prefectul Jeacă.

Proiectul „O șansă pentru tinerii din mediul rural” este implementat de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România, Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța, în perioada 20-26 august și are ca scop crearea unei rețele de lucrători de tineret în mediul rural, care să contribuie la dezvoltarea proiectelor și politicilor publice dedicate tinerilor din România.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.