O nouă tabără improvizată, dezafectată de polițiștii locali constănțeni

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat luni, 22 octombrie, pe Strada Ion Alexandrescu din cartierul constănțean Anadalchioi, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce o persoană își improvizase un adăpost și depozitase mai multe obiecte pe domeniul public.

locala 2 1

Persoana în cauză a fost legitimată și sancționată contravențional cu suma de 400 lei, în conformitate cu prevederile art.9, pct 2 din H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. Adăpostul a fost dezafectat și zona igienizată de către lucrătorii firmei de salubritate. De asemenea, persoanei în cauză i s-a recomandat să se deplaseze către localitatea de domiciliu, respectiv comuna Dobromir din județul Constanța.

„Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare. Numai împreună putem asigura  un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța!“, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Încă un val de angajări la Poliția Locală Constanța. Mai multe posturi scoase la concurs

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *