O nouă parcare în Constanța, în locul garajelor demolate. Vezi unde!

Vești bune pentru locuitorii din cartierul constănțean Inel II!Primăria Municipiului Constanța anunță joi că, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unei noi parcări, în perimetrul delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității, Dreptății și Dumitru Marinescu. Mai exact, vorbim despre o parcare ce vine în continuarea celor din zona Școlii Generale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, unde au fost date în folosință peste 200 de locuri de parcare. Și aici locurile de parcare vor fi amenajate în locul zecilor de garaje ce au fost demolate de curând. Zilele acestea au fost finalizate lucrările pe una dintre lateralele spațiului verde, unde au fost amenajate 85 de locuri de parcare, iar lucrările vor continua.

Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. Amintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

„Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.