O nouă licitație reluată de Guvern pentru Cazinoul Constanța

Guvernul a reluat, miercuri, licitația pentru selectarea unui constructor care să restaureze și consolideze cazinoul din Constanța. Contractul este evaluat la peste 31,6 milioane de lei (7 milioane de euro), în condițiile în care licitația precedentă, lansată în urmă cu un an, a fost blocată, conform unui document guvernamental, de contestații.

Lucrarea este programată să fie terminată în doi ani, dacă autoritățile vor reuși de această dată să aleagă un constructor. La acest moment, Cazinoul, inclus pe lista monumentelor istorice, este în paragină.

CITEȘTE ȘI:

Angajamentul lui Făgădău: „În septembrie punem schele pe Cazino și vom începe cu restaurarea”

Potrivit Executivului, ofertele trebuie depuse până pe 27 iunie, Compania Națională de Investiții acceptând doar firme de construcții cu o cifră medie de afaceri globală pe ultimii trei ani cel puțin egală cu 52,6 milioane de lei și care în ultimii cinci ani au efectuat lucrări similare în valoare cumulată de minimum 24,6 milioane de lei!

CITEȘTE ȘI:

Galeria Horror: Clădirea Cazinoului lăsată în paragină de statul român

 

1 Trackback / Pingback

  1. Decebal Făgădău: „Restaurarea Cazinoului este pe un drum ireversibil. La finalul anului vom avea un câștigător al licitației” – Tomis News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*