O constănțeancă, din partea PMP, în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

Organizația județeană Constanța a Partidului Mișcarea Populară, condusă de președintele Claudiu-Iorga Palaz, are, începand de marți, 5 mai, un reprezentant în una dintre cele mai importante autorități la nivel central. Ruana Florina Ceaușescu a fost numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

„Pentru PMP Constanța este o onoare să avem un reprezentant la nivel național. În experiența profesională de până acum, Ruana a dat dovadă de profesionalism și seriozitate și sunt convins că nu ne va dezamăgi”, a declarat Claudiu Palaz.

„Numirea în funcția de vicepreședinte al AAAS mă onorează și îi mulțumesc domnului președinte Claudiu Palaz pentru încrederea pe care a arătat-o. Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această funcție cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceaușescu.

Ruana Ceaușescu este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale, susținându-l pe Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *