Spread the love

În perioada 16.03.2020 – 22.03.2020, nouă cupluri și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile din Constanța. Potrivit unui anunț de marți al municipalității, au mai fost și patru perechi care au hotărât că nu este cel mai potrivit moment pentru a-și începe viața de familie și au renunțat. Astfel, tot mai mulți tineri care aveau programate cununiile civile în această perioadă au decis să le reprogrameze sau chiar să le anuleze.

Cei care merg mai departe trebuie să respecte prevederile Decretului Președintelui României nr. 195/16 Martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și anume prezența a doar 10 persoane în momentul oficierii cununiei civile.

Pentru orice modificare/informație din sfera de competență a Direcției Locale de Evidență Persoane vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:
Serviciul Stare Civilă – numerele de telefon: 0731-500128 și 0799-606130, adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro

Similare:

Intră în vigoare măsurile dispuse în Ordonanța Militară. Ce este INTERZIS pentru cetățeni și care sunt RECOMANDĂRILE autorităților

Polițiștii și jandarmii constănțeni au început să dea amenzi. „Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce și ÎNCHISOAREA de la 6 luni la 2 ani”

Primăria a lansat platforma ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA, interacțiune online în care „cei singuri pot fi auziți”

Documentele eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență își PĂSTREAZĂ valabilitatea

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *