Spread the love

Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, trebuie să parcurgă pașii normali de după înființare, precum organizarea Congresului care stabilește conducerea centrală, adoptarea statutului, depunerea actelor la Tribunal ș.a.m.d.

Opoziția față de președintele PSD, Liviu Dragnea, dusă de Ponta și ai săi se consolidează prin întreprinderea acestor etape și apar deja primele informații: primul Congres al Pro România ar putea să fie organizat în acest an, în luna octombrie.

Indiferent când va avea loc acest Congres, este evident că viitoarea conducere centrală va fi compusă din oamenii cunoscuți pe care Ponta și i-a ținut aproape. Astfel, din viitoarea garnitură de conducere vor face parte foștii miniștri PSD-iști Ioan Rus (Interne și Transporturi), Nicolae Bănicioiu (Sănătate) sau deputatul constănțean Mircea Titus Dobre (Turism). Deputatul Dobre este în prezent coordonatorul politic al Pro România pentru județele Constanța și Tulcea.

„Clar că va fi un Congres, dar nu am discutat în mod foarte clar până acum, ce se face, ce se drege. Până să ajungem să discutăm de funcții în conducerea centrală, trebuie organizat Congresul! Nu stau să mă gândesc acum dacă mă voi duce spre o funcție centrală sau nu, sincer… Constanța și Tulcea cred că îmi sunt de ajuns! Personal, mă interesează, evident, mai mult județul Constanța. Este foarte prematur să vorbim acum de funcții. Trebuie făcut Congres, statut, apoi depunere la Tribunal, clar trebuie făcute, dar în rest funcții și altele… e foarte devreme. Funcția reprezintă responsabilitate în politică”, a spus Mircea Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Plecare BOMBĂ la Pro România! Ponta, la Constanța: „PSD e ca Titanicul și noi am lansat o barcă de salvare!” Dobre, dezlănțuit: „S-a reactivat vechea gardă a PDL! PSD a fost confiscat!”

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *