Nu ai mașină să ajungi la „Aeromania 2018“? Asta NU este o problemă! Show-ul aviatic se bucură de sprijinul RATC

Spectacolul aviatic „Aeromania 2018“ de pe Aeroportul Tuzla se apropie cu pași repezi. În perioada 13 – 15 iulie, organizatorii, Regional Air Services, promit un show care va ține publicul cu sufletul la gură. De asemenea, organizatorii spun că evenimentul de aviaţie „Aeromania 2018“ de pe Aeroportul Tuzla creşte vizibil şi constant – nu doar ca număr de vizitatori, ci și ca program.

CITEȘTE ȘI:

Sezonul reducerilor la aeroportul Tuzla: s-au pus în vânzare biletele pentru zborurile de agrement „Aeromania 2018“

„Anul acesta, Aeromania are o nouă structură, cu trei zile de activităţi destinate publicului: 13 – 15 iulie, iar intrarea este liberă de vineri până duminică inclusiv. Deşi iniţial s-a luat în calcul introducerea unei taxe modice de acces, în valoare de 5 lei, intrarea publicului la cea de-a 12-a ediţie Aeromania va fi, din nou, gratuită. Spectacolul şi oferta de divertisment rămân la acelasi nivel, “condimentate” cu noutăţile specifice fiecărei ediţii. Chiar dacă este un efort considerabil, ARPA şi Regional Air Services au decis să susţină în continuare, alături de alţi parteneri şi sponsori, cheltuielile de organizare“, spun organizatorii.

Pentru cei care nu dispun de un mijloc de transport, organizatorii spun că, și de această dată, evenimentul se bucură de sprijinul RATC Constanța. Regional Air Services îi cheamă pe cei care vor să vadă show-ul aviatic în 14 iulie (sâmbătă) la GARA din Constanța (zona VAPORAȘ) să prindă una din cele 2 curse speciale către Aeroportul Internațional „Alexandru Podgoreanu” din Tuzla. Transportul este GRATUIT, în limita locurilor disponibile, iar programul este: plecare 15.00 și 16.00; întoarcere 21.00 și 22.00. Autobuzele care vor duce publicul la Tuzla vor fi recunoscute după afișele cu AEROMANIA.

Cei care doresc să susţină benevol Aeromania şi aviaţia generală pot face oricând donaţii în contul organizatorului ARPA (Asociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei): RO44BITRCT1RON019611CC01 deschis la Veneto Banca, Sucursala Constanța.
„Dorim ca încasările venite de la public, de la fani, de la prieteni, să fie o opţiune, un act benevol şi nu o condiţie. Ne dorim ca prezenţa oricui să fie deocamdată necondiţionată de o taxă, astfel încât accesul tuturor iubitorilor acestui spectacol, inclusiv al celor din zonele rurale limitrofe să fie posibil fără vreun efort financiar. În acelaşi timp ne ajută pe noi, ca organizatori, să ducem lucrurile mai departe într-un mod frumos, să adăugăm noi elemente în program. Donaţiile sunt un mare ajutor, dar şi o modalitate de implicare a celor cărora le pasă de acest eveniment”, declară Cristina Mitchievici, event manager Aeromania.

CITEȘTE ȘI:

„Aeromania 2018“ vine cu surprize pentru constănțeni și turiști: „Chic Picnic“ pe Aeroportul Tuzla!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *