Consilierii locali municipali au adoptat în ședința ordinară pe luna iulie proiectul de hotărâre privind stabilirea și sancționarea contravențiilor cu privire la utilizarea locurilor de parcare de pe raza municipiului Constanța. Amintim că regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța a fost anulat în instanță pe 25 martie, ca urmare a acțiunii asociației Constanța Altfel.

Asociația a atacat și noul regulament, însă, de data aceasta, Primăria Constanța a fost mai acoperită. Tribunalul Constanța a respins astăzi acțiunea Asociației Constanța Altfel:

Respinge cererea de suspendare ca neîntemeiată. Respinge cererea reclamanţilor privind obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile, ce se va depune la Tribunalul Constanţa – Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei astăzi, 26.08.2020”, se arată în decizia instanței.

Asociația Constanța Altfel va apela la instanță superioară, prin recurs.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *