Noii viceprimari ai municipiului Constanța: Ionuț Rusu (PNL) și Florin Cocargeanu (USR-PLUS) – UPDATE

Consilierii locali municipali au fost convocați luni în ședința ordinară pe luna noiembrie,, primarul Vergil Chițac având inițiate nouă proiecte de hotărâre, printre care cele două referitoare la desemnarea celor doi viceprimari.

cocargeanu
Florin Cocargeanu

În conformitate cu prevederile parteneriatului dintre PNL și USR-PLUS, fiecare dintre cele două partide are câte un reprezentant. Astfel, la votul de luni, Ionuț Rusu din partea PNL și Florin Cocargeanu de la USR-PLUS au fost votați pentru a prelua funcțiile de viceprimar:

PNL – Rusu Ionuț – 19 voturi pentru, 8 împotrivă

USR PLUS – Florin Cocargeanu – 19 voturi pentru, 8 împotrivă

Îmi voi dărui toată priceperea pentru reconstrucția Constanței și pentru o viață mai bună pentru toți constănțenii. Sunt născut, educat, la malul mării. Am bătut mările și oceanele și de fiecare dată m-am întors aici, la Constanța. De astăzi, familia mea are peste 300 de mii de membri. Vreau să îmbunătățesc Constanța. Constănțenii au nevoie de soluții. Nu pretind că am toate soluțiile, dar am credința și determinarea de a găsi soluțiile”, a spus Ionuț Rusu, după vot.

Ionuț Rusu va exercita primul calitatea de înlocuitor al primarului Vergil Chițac, când acesta nu poate fi prezent. Rusu va avea ca atribuții coordonarea activităților din următoarele servicii și departamente: Serviciul Management Drumuri și Transport Public, Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări, Serviciul Gestionare Cimitire.

De partea cealaltă, Cocargeanu ca coordona următoarele servicii și departamente: Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice, Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar.

Pe ordinea de zi au mai figurat proiectele de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință, constituirea Comisiei de numărare a voturilor sau constituirea Comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului Local al municipiului Constanţa.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.