Ninel Peia (candidat Consiliul Județean Constanța): „Birourile secrete din SUA mi-au pregătit un ATENTAT!”

Ninel Peia, fost deputat PSD și fost candidat la alegerile prezidențiale, președinte al Partidului Neamul Românesc, candidează pentru postul de președinte al Consiliului Județean Constanța. Potrivit unui comunicat de presă emis duminică, Peia a uitat de calitatea sa și a precizat că el candidează pentru funcția de… președinte al Consiliului Local Constanța. Dincolo de acest aspect, Ninel Peia a precizat că „birourile secrete din SUA” plănuiesc „un atentat” la adresa sa, o lichidare fizică a acestuia:

„Când m-am hotărât să candidez la funcția de președinte al Consiliului Local Constanța (sic!) știam în ce mă bag. Știam că războiul subteran pentru dominarea Constanței nu a încetat niciodată și nici nu va înceta vreodată. Și aici nu vorbesc despre dealerii de droguri, despre cuțitași și șpringari, despre hoții de buzunare și fetele care se vând pe un pumn de pastille. Nu, eu vorbesc despre infractorii cu gulere albe, ”băieții deștepți” care au construit adevărate cooperative de expoatare a resurselor acestui județ. Aceste găști nevăzute, în care intră deopotrivă și politicienii ciumei roșii, și cei ai cumei galbene și negre, dar și funcționari bine acoperiți din multe instituții importante, sunt cele care au făcut din Constanța cel mai productiv sclav din istoria României. Se spală bani, se sifonează sume uriașe care nu mai ajung niciodată să fie folosite în beneficiul cetățenilor, desi aceasta le-a fost menirea. Oamenii curați sunt aruncați din sistem pentru că sunt corecți și capabili, dar nu sunt în gașca potrivită. Mi-e silă, dar cineva trebuie să încerce să dea cu mopul și aici. Acești ticăloși nu au, de fapt nicio valoare, deci aruncarea lor peste bord nu poate face decât bine. Mai ales pentru cetățeni, apoi pentru cetate. Lucrurile însă s-au complicat. Urmare a discusurilor mele televizate, a intervențiilor în media, poziția mea, aceeași dintotdeauna, eminamente patriotică a atras atenția tuturor mișeilor Constanței. Găștile de care vorbeam mai sus se simt amenințate, infractorii mai răsăriți, clanurile se simt amenințate, luptătorii pentru salvarea deviaților sexuali se simt amenințați, detractorii Bisericii se simt amenințați, neobolșevicii progresiști (înrolați în partide sau în ONG, sau nu) se simt amenințați, vectorii oficinelor de spionaj se simt amenințați. Practic, toată pleava Constanței a făcut acum front comun împotriva mea, împotriva patriotismului. (…) În anumite cercuri bine mascate din Constanța se vorbește despre lichidarea mea fizică! Mai limpede: mi se pregătește un atentat! Și nu unul făcut de vreun golan cu creierii duși de la heroină, ci de niște băieți antrenați pentru așa ceva. Mi s-a spus, dar eu nu vreau să cred, că mi se cere capul și în niște birouri secrete de peste Ocean, din SUA. Totul pentru că îmi iubesc Țara și Neamul și că doresc pentru toți românii, deci și pentru constănțeni, o viață demnă și fericită, fără hoții, fără umilințe, fără combinații mafiote. Asta e toată vina mea. Asta și faptul că unii nu vor să lase Constanța din gheare și Peia a deschis ochii dobrogenilor. Oamenii au înțeles mesajul meu și vin spre mine, spre Partidul Neamul Românesc pentru că speranța pe care le-am aprins-o în inimi este cea mai aproape de realitate. Avem soluții, nu venim cu promisiuni. Asta i-a speriat deopotrivă pe corupți, pe infractori, pe propovăduitorii homosexualității, pe ofițerii de informații vânduți, pe toate scursurile care profiăt de Constanța și de constănțeni”, a transmis Ninel Peia.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța candidează următorii:

Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (Alianța USR – PLUS), Răzvan Filipescu (PRO România), Ioana Reșit (PMP), Gheorghe Haleț (LORD), Daniel Moraru (PER), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Gheorghe Muhscină (independent) și Viorel Focșa (AUR).

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.