Nicușor Dan: „Susținerea PNL a fost MAI CONSISTENTĂ ca a USR-PLUS!”

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, nu exclude înscrierea în PNL până la finalul mandatului, însă deocamdată îşi concentrează „toate energiile” pe problemele Capitalei. Nicuşor Dan crede că momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, în primăvară, când PNL a anunțat că-l susţine pentru Primăria Capitalei.

„Nu exclud nicio variantă. Relația cu Ludovic Orban este foarte bună. Orban a luat în februarie decizia decisivă pentru locale. După sprijinirea PNL s-au simplificat lucrurile. A fost momentul psihologic al localelor. Susţinerea logistică, materială din partea PNL a fost consistentă, mai consistentă ca a USR-PLUS. Logistic, susţinerea PNL a fost mai importantă. Vreau să evidenţiez un lucru: noi am câştigat la 5% faţă de PSD. Ce s-ar fi întâmplat dacă era unc andidat PNL şi unul USR-PLUS. Ar fi fost primar Firea, iar PSD intra în forţă pentru parlamentare. Ne-a trecut glonţul pe la ureche”, a spus Nicușor Dan.

Nicuşor Dan, primarul ales al Bucureştiului, a anunţat că ar vrea ca în noua majoritate să a Consiliului General al Municipiului Bucureşti să fie cooptat şi PMP, ceea ce ar însemna o colaborare între PNL, USR-PLUS şi PMP. În vară, alianţa condusă de Cioloş şi Barna s-au opus alierii cu partidul lui Traian Băsescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.