Nicușor Dan: „Sevil Shhaideh a ajuns în Ministerul Dezvoltării prin gruparea Mazăre – Constantinescu”

Prima reacție a opoziției după anunțul PSD-ALDE privind propunerea de prim-ministru, în persoana lui Sevil Shhaideh, a venit de la liderul USR, Nicușor Dan. Acesta a avut o reacție vehementă și l-a criticat atât pe președintele PSD, Liviu Dragnea, cât și pe constănțeanca Sevil Shhaideh, despre care a spus că „vine din gruparea Mazăre-Constantinescu”.

CITEȘTE ȘI:

Sevil Shhaideh, din Constanța, propunerea PSD-ALDE pentru postul de prim-ministru. Dragnea: „Dacă propunerea va fi refuzată, ne vedem în altă parte!”

„Domnul Liviu Dragnea ne-a anunțat că nu este încă premier și că PSD vrea să schimbe legea ca domnia sa să fie premier. E un lucru cu care ne-am obișnuit deja cu PSD, schimbă legea ca să aibă un profit de grup, nu în interesul cetățenilor. Singurul criteriu pe care l-a folosit Liviu Dragnea a fost loialitatea față de sine însuși și frica ca nu cumva dând această putere unei persoane importante din partid să nu îi preia locul! (…) Doamna Shhaideh nu are anvergura unui prim-ministru, o cunosc personal din perioada în care lucra în Ministerul Dezvoltării, a venit ca secretar de stat, împreună cu multă lume din gruparea Mazăre – Nicușor Constantinescu. A fost printre cei care au susținut la momentul acela modificarea legii urbanismului, care să permită speculatorilor imobiliari să facă construcții între case, pe spații verzi ș.a.m.d.”, a spus Nicușor Dan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *