Spread the love

UPDATE

Șeful CJC, Nicușor Daniel Constantinescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Mandatul de arestate a fost emis vineri seară de judecătorii Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase, din Curtea de Apel Constanţa, în dosarul Centrului Militar Zonal. În această cauză, șeful CJC a fost condamnat de Iulia Cezara Suciu la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în prima instanță.

Știre inițială:

Procurorul Andrei Bodean, din cadrul DNA Constanța, a cerut arestarea lui Nicușor Constantinescu, termenul fiind fixat pentru vineri, 20 mai, ora 15.00, la Curtea de Apel Constanța.

Este vorba despre dosarul Centrului Militar Zonal. Cererea procurorului DNA Constanța vine în contextul în care Nicușor Constantinescu nu s-a prezentat la termenele din dosarele în care a fost trimis în judecată. Mai exact, este vorba despre neîndeplinirea obligațiilor impuse în cadrul controlului judiciar, adică obligația de a se prezenta la instanță, lucru ce a avut loc și joi, când el trebuia să fie prezent la Curtea de Apel Constanța, la ora 9.00, în dosarul CMZ. Vineri, 20 mai, magistrații vor decide dacă acesta va ajunge după gratii.

Joi, Nicușor Constantinescu a suferit o intervenție chirurgicală, ulterior fiind internat pe Secția de Urologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Constantinescu a trimis imagini direct de pe masa de operație, ca o replică pentru DNA. Cu toate acestea, vineri, jandarmii au mers la spital, cu mandat din partea judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, pentru a-l duce în faţa instanţei, la termenul programat la ora 15.00. Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost luat cu ambulanţa şi dus la Curtea de Apel Constanţa.

CITEȘTE ȘI:

DNA vrea ARESTAREA lui Nicușor Constantinescu

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *