Niculescu (PNL) își pregătește ieșirea din politică: „Din cauza redistribuirii, nu am ajuns senator. Voi accepta situația cu demnitate!”

Fostul prefect al județului Constanța, George Niculescu, a candidat din partea PNL la Senat, pe locul doi. Așa cum TOMIS NEWS a relatat în exclusivitate (AICI și AICI), Niculescu nu a mai ajuns senator, întrucât locul acestuia a fost furat de… AUR Constanța! Este de altfel singurul partid din Constanța cu doi senatori. Niculescu a renunțat abia miercuri seară să mai emită orice ambiții de a ajunge parlamentar, deși era clar încă de ieri seară:

Încep să se așeze lucrurile, după niște alegeri parlamentare atipice, în care ne-am confruntat cu un absenteism fără precedent. Tocmai de aceea, votul fiecăruia dintre voi a cântărit și mai mult. Cu toate obstacolele, denigrările, mesajele pline de ură și dezinformare, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, în județul Constanța. La nivel național, va fi forța politică în jurul căreia se va forma un Guvern în care toți românii își pun speranța. Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat! PNL Constanța va trimite în Parlamentul României cinci oameni capabili (patru deputați și un senator), colegii mei, oameni care vor lupta pentru binele Constanței, dar și al întregii țări. Din păcate, din cauza sistemului de redistribuire, nu am ocazia să vă reprezint în Parlament pentru următorii 4 ani. Chiar dacă este frustrant să știi că ai muncit zi și noapte, că ai avut, alături de colegi, cel mai solid program, voi accepta situația cu demnitate!Asta nu înseamnă că voi ceda! Voi fi același George Niculescu, omul plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ. Indiferent de ce poziție voi ocupa, în perioada care urmează, rămân dedicat valorilor liberale și voi fi un sprijin pentru colegii mei primari, consilieri sau parlamentari”, a transmis George Niculescu.

George Niculescu ratează astfel pentru a doua oară, la rând, intrarea în Parlament, după eșecul din 2016. Mai grav de atât, Niculescu nu a apelat nici măcar la un plan B și a refuzat să figureze pe lista de consilieri județeni la alegerile locale, fiind convins că va fi parlamentar.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.