Nicoleta Ploscaru: „Orban controlează 100% PNL Constanța! În sfârșit, SCĂPĂM de Chițac, care știe că NU va mai fi primar și va pune doar osânză pe el!”

Faptul că primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și-a compromis mandatul, i-a trădat pe liberali în nenumărate rânduri și își bate joc de oraș, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Președintele Asociației Constanța, dragostea mea, fost candidat independent pentru Primărie, Nicoleta Ploscaru, a constatat acest lucru și dezvăluie faptul că „Chițac a întors toată Constanța împotriva liberalilor, în doar câteva luni de mandat catastrofal”:

Trădătorul Chițac a ajuns la capăt de drum! Bogdan Huțucă este candidatul unic pentru șefia PNL Constanța. Așadar, oamenii lui Orban controlează 100% filiala, Liberalii constănțeni s-au saturat de Chițac, care i-a trădat pe ei de două ori, și care l-a trădat și pe Ludovic Orban, gudurându-se pe lângă contracandidatul sau, Florin Cîțu și, mai ales, Chițac i-a trădat pe constănțeni, cu minciunile lui și cu promisiunile încălcate. Chițac a întors astfel toată Constanța împotriva liberalilor, în doar câteva luni de mandat catastrofal. Chițac nu va mai fi sprijinit de PNL pentru încă un mandat. Deci nu va mai fi primar. Iar ca independent, Chitac nu are nicio șansă. Acum doi ani, măsurat ca independent de sondajul INSCOP, Chițac era mult în urma mea. A fost votat doar pentru că era candidatul PNL, nu că l-ar fi recomandat „vocea și talentul lui”, cum zicea gurista din “B.D. la munte și la mare”. Este o veste extraordinară că scăpăm de Chițac! Pe de alta parte, dacă Chițac știe că nu va mai fi primar, va fi preocupat doar să pună osânză pe el. Nu că până acum i-ar fi păsat de oraș. Am avut ghinion mare de tot, cu acești primari, de aceea din al doilea oraș al țării, Constanța a ajuns o ruină și o periferie. Dar speranța moare ultima! Poate o veni vreodată soarele și pe strada noastră!”, a transmis Nicoleta Ploscaru.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *