Spread the love

Fostul candidat independent pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Nicoleta Ploscaru, anunță că nu intenționează să se retragă din viața politică. Ploscaru a anunțat că va duce mai departe lupta împotriva mafiei politice. De asemenea, aceasta nu are planuri pentru alegerile parlamentare, pentru că dorește să se lupte pentru Constanța. Nicoleta Ploscaru este convinsă că la alegerile din 27 septembrie nu s-a petrecut vreun mare aspect benefic pentru Constanța, întrucât s-a schimbat o mișcare cu oligarhii și masonii.

Nicoleta Ploscaru ne-a subliniat că are o serie de așteptări de la liberali, nu însă și de la primarul ales Vergil Chițac, despre care a spus totuși că este dispusă să îl ajute dacă se va trezi în al 12-lea ceas.

„Activitatea mea nu are legătură cu campania electorală. Campania s-a terminat, problemele rămân, ba chiar se agravează, pentru că e aceeași mafie politică la guvernarea locală, indiferent cum s-ar numi. Am schimbat o mafia roșie cu oligarhii și masonii! E tot mafia politică la guvernarea locală! Voi duce aceeași luptă pe care o desfășor de doi ani de zile, când am lansat proiectul „Constanța, dragostea mea”. Eu voi continua să aduc la lumină, la suprafață, toate nenorocirile pe care mafia politică le face. Pentru mine problemele constănțenilor vor fi pe prim plan și propun soluții de rezolvare. Din păcate, lor nu le pasă de problemele noastre. Voi continua neabătută lupta mea împotriva mafiei politice. Așa cum am spus de fiecare dată, pe mine mă interesează creșterea calității vieții constănțenilor, relansarea Constanței. (…) Eu am fost adevărata opoziție în ultimii doi ani în Constanța. Mă bucur că a plecat PSD de la guvernarea locală. Împotriva lor am luptat doi ani, zi de zi. Eu, Nicoleta Ploscaru; nu PNL, nu USR! De la actuala guvernare locală, PNL, aștept niște lucruri. A plecat Felix Stroe de la RAJA. Foarte bine… Aștept ca liberalii să scadă prețul apei! De la Chițac eu nu am așteptări, pentru că nu are program propriu, nu îi pasă de Constanța și de constănțeni, el trebuie să ducă la îndeplinire planul de afaceri al firmei GSP a lui Gabriel Comănescu. Dacă va continua pe această linie va avea în mine cel mai mare dușman, iar dacă în al 12-lea ceas se va gândi la Constanța îi pun la dispoziție programul meu, calea de reconstrucție a Constanței și vor fi cel mai mare susținător al lui și mă pun la dispoziție să îl sprijin în tot ce trebuie să facă. Nu vreau nici o funcție, nici un salariu, demnități, nu vreau nimic pentru mine, fac totul pentru Constanța și constănțeni”, a spus Nicoleta Ploscaru, pentru TOMIS NEWS.

La alegerile locale din 27 septembrie, Nicoleta Ploscaru a obținut 2.345 de voturi.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *