Nicolaescu, OUT! Ioan Albu este noul PREFECT al Constanței

Ședința de Guvern de joi, 6 iulie, a adus îndelung așteptata măsură în privința Instituției Prefectului Constanța: prefectul Adrian Nicolaescu a fost înlocuit din funcție, în locul său fiind numit Ioan Albu.

CITEȘTE ȘI:

BOMBĂ: SRI își face intrare la Instituția Prefectului Constanța! Concurs ARANJAT pentru direcția de Securitate. Hellvig își mută personalul din ANAF în Prefecturi?

Instalarea lui Albu în noua funcție va avea loc în cursul zilei de luni, 10 iulie, numai că directorul Direcţiei de Agricultură Constanţa încă nu dorește să confirme vestea și susține că „nu știu despre ce e vorba”.

„Ah, nu, nu știu despre ce vorbiți… Nu am discutat cu nimeni și nu știu despre ce e vorba… Am văzut și eu în presă, dar nu am informațiile respective”, a precizat Ioan Albu, pentru TOMIS NEWS.

„A fost aprobată o hotărâre privind aplicarea mobilității pentru Nicolaescu Adrian Viorel din funcția publică de prefect al județului Constanța în funcția publică de inspector guvernamental, precum și o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Albu Ioan”, a anunțat, joi, Guvernul României printr-un comunicat oficial.

CITEȘTE ȘI:

Guvern lipsit de reacție? Programul de guvernare lăudat nu poate fi pus în aplicare la Constanța! „Prefectul sabotează actualul Guvern”

În prezent director al Direcţiei de Agricultură Constanţa, Albu a fost consilier PNL  în Consiliul Judeţean Constanţa și este fiul liberalului Gheorghe Albu, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din judeţul Constanţa.

CITEȘTE ȘI:

Prefectul s-a trezit cu foaia de demisie în față. Sursă MApN: „Drumurile Naționale ne-au mințit! Din 50 de utilaje anunțate, au doar 3!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *