Nicolae Matei încă se crede PRIMAR la Năvodari: VACANȚĂ în Turcia și… Chelaru nu are nimic împotrivă!

Orașele Năvodari și Gemlik (Turcia) sunt înfrățite de 19 ani, inițiativa datând din vremea fostului primar Tudorel Calapod. Această înfrățire care presupune niște schimburi de experiență s-a transformat în ultimii ani într-o vacanță reciprocă a celor două delegații, mai ales din partea părții române, care nu se mai deranjează să rezolve detalii legale, cum ar fi proiecte de hotărâre, bugete sau aprobarea unui anumit număr de participanți, care merg în Turcia cu o treabă exactă.

Exact acum o lună, un grup de reprezentanți ai orașului turc, format din primar și consilieri, au participat alături de oficialitățile locale la inaugurarea Skate Park și Zilele Orașului Năvodari. Totodată, delegația turcă a participat și la un meci de fotbal din liga națională, pe stadionul Ovidiu, turcii fiind entuziasmați de reîntâlnirea cu Gheorghe Hagi, legendă și la ei în țară.

Potrivit surselor TOMIS NEWS din Primăria Năvodari, doar 26.000 de euro a costat numai cazarea invitaților turci, costurile fiind acoperite de instituția locală condusă de primarul Florin Chelaru. De asemenea, turcii nu au putut să fie cazați decât la… 250 EUR/camera de hotel!

CITEȘTE ȘI:

Partea română trebuia să întoarcă vizita de luna trecută și, în aceste momente, delegația Primăriei Năvodari se afundă într-un profund schimb de experiență prin restaurantele turcești, alături de Nicolae Matei, fostul primar al orașului Năvodari, fost condamnat la închisoare.

Nimeni din Năvodari nu știe ce caută în prezent Nicolae Matei în Turcia.

„Deplasarea s-a făcut fără proiect de hotărâre, noi știm că Chelaru face ce vrea el, fără să ne anunțe nimic… Treaba asta cu schimbul de experiență se face așa: ei (turcii – n.r.) vin aici pe banii noștri, noi mergem acolo pe banii lor. Protocolul presupune includerea în delegație a primarului și a unor consilieri. Nicolae Matei nu mai este nici primar, nici consilier, iar Chelaru nu ne-a zis nimic de schimbul lui de experiență cu Matei în Turcia”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Năvodari, pentru TOMIS NEWS.

chelaru matei turcia 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Nicolae Matei încă se crede PRIMAR la Năvodari: VACANȚĂ în Turcia și… Chelaru nu are nimic împotrivă!

  • luni, 2 septembrie 2019 la 11:45
    Legătură permanentă

    Da ce spuneti de faptul ca domnul Chelaru a plecat in acest schimb de experienta in Gemlik impreuna cu sotia, fiul dumnealui, fiica dumnealui plus prietenul fiicei…Isi fac si ei o mica vacanta in Turcia…Ei platesc cazarea turcilor din bani publici cand vin in Navodari, si turcii platesc din banii lor cazarea intregii familii plus altii care nu au ce cauta pe acolo…Cam toti consilierii locali au plecat in Turcia cu sotii sau soti…viceprimarul Mara cu sotul, Lili Cheizis cu sotul, Ilie Coman cu sotia, Nicoleta Stoica cu sotul (nu stiu in ce calitate a plecat asta ca nu e nici consilier local, nici primar sau viceprimar). Asa ca astia se plimba cu familiie…defapt este o vacanta, nicidecum un schimb de experienta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *