Nicky Anghel de la Castelu intră în GREVA FOAMEI la Prefectura Constanța, din cauza alocărilor financiare ale lui Cîțu

Premierul Florin Cîțu a declanșat o adevărată revoltă în rândul primarilor din România, alții decât cei ai PNL, în care a aruncat practic cu… tot Fondul de Rezervă. Amintim faptul că, desființarea practic a acestui Fond, a dus la încasarea – la nivelul județului Constanța – a peste 90% din sumele în cauză de către primarii PNL. Primăriile conduse de social-democrați – 34 la număr, au primit abia puțin peste 2% din sumele totale.

PSD-iștii constănțeni au organizat vineri o conferință de presă pe acest subiect și au amenințat cu plângeri penale. De asemenea, sunt și localități care nu au primit nici un leu. Dincolo de Mangalia – acolo primarul Cristian Radu e o oaie neagră a PNL și nici la Ovidiu primarul George Scupra nu se mai află în grații, primăriile PMP – 3 la număr în județul Constanța – Costinești, Corbu și Castelu – nu au primit măcar praful de pe tobă: exact zero lei!

În acest context, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, i-a trimis o adresă prefectului Silviu Coșa în care critică în termeni duri faptul că nu a primit nici un leu, cu toate că a trimis o adresă cu necesarul cheltuielilor urgente până la sfârșitul anului 2021. Astfel, Anghel îl informează că din 12 octombrie, chiar de ziua sa de naștere, de la ora 10.00, va intra în greva foamei, în fața Prefecturii, până la eventuala remediere a situației:

scrisoare 1

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *