NICI VORBĂ de onoare la Horia Constantinescu! NU demisionează, și-a depus cerere de CONCEDIU (UPDATE)

UPDATE

Horia Constantinescu a înaintat primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, și președintelui ANPC, Claudiu Dolot, solicitarea de încetare a detașării la Primăria Municipiului Constanța, începând cu 1 octombrie 2021. Acesta se va întoarce la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor, imediat ce președintele ANPC va emite ordinul, cel mai probabil după 1 octombrie. Până atunci, Horia Constantinescu este în concediu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Contestația depusă de Horia Constantinescu a fost respinsă astăzi. Constantinescu a fost singurul candidat pentru funcția de director general, gradul 2 și a picat la proba scrisă. Astăzi, Primăria Constanța a anunțat că Horia Constantinescu a fost respins definitiv. Potrivit declarațiilor lui Constantinescu de miercuri seară, dacă va fi respins va demisiona din Primărie.

Numai că înainte de soluționarea de astăzi, Horia Constantinescu parcă a anticipat că nu va avea un rezultat favorabil și încă de la 8:20 dimineață și-a depus cerere de… concediu, așa cum ne-au arătat sursele TOMIS NEWS din cadrul Primăriei:

WhatsApp Image 2021 09 16 at 14.27.50
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.