Nici vorbă de împăcare: Viceprimarul Cocargeanu se oferă să apere agenții economici din Constanța de „abuzurile lui Horia Constantinescu”

S-a stricat casa PNL – USR-PLUS la Constanța și intrusul este Horia Constantinescu. Războiul a început chiar înainte de Paște și de atunci continuă… în fiecare zi. Vineri, USR-iștii constănțeni au transmis faptul că autorității executive din Primărie i s-a băgat pe gât comandamentul Litoral, condus evident de Horia Constantinescu. În acest context, viceprimarul Florin Cocargeanu arată că… se oferă să-i apere pe agenții economici de abuzurile fostului comisar șef al ANPC Constanța:

După ce a făcut tradiție la ANPC, Comandamentul Litoral a fost băgat pe gât de către Horia Constantinescu, chiar și autorității publice executorii din Primăria municipiului Constanța, în vederea punerii în aplicare a unor măsuri ce deschid și mai mult calea către abuzuri asupra mediului antreprenorial local. Vocea agenților economici din municipiul Constanța se face din ce în ce mai auzită. Una dintre principalele surse de venituri la bugetul local se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. După o perioadă dificilă, afectați de restricțiile din pandemie, agenții economici, mulți dintre ei aflați în pragul falimentului, se simt îngenuncheați de deciziile luate la nivelul administrației locale. În loc să fie sprijiniți și consultați pentru soluționarea problemelor, vicepreședintele Comandamentului Litoral 2021 își impune regimul autoritar prin modul în care abordează anumite situații și printr-un comportament injurios. Atitudinea discreționară asupra activităților economice desfășurate provoacă exces de zel și induce antreprenorilor locali o stare de neliniște constantă, reminiscentă vechiului OPC. Pentru a veni în sprijinul agenților economici și pentru a stinge situația conflictuală creată, domnul viceprimar Florin Cocargeanu, va aloca timp pentru dialoguri cu antreprenorii care își desfășoară activitatea în Stațiunea Mamaia și municipiul Constanța și vă căuta soluții favorabile ambelor părți. Întâlnirile cu domnul viceprimar se vor desfășura în urma solicitărilor transmise pe adresa de email florin.cocargeanu@primaria-constanta.ro sau la numărul de telefon 0241488109”, au transmis USR-iștii constănțeni.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.