Spread the love

La Mangalia a avut loc, vineri, conferința formațiunii locale a PSD, iar președintele PSD Constanța, Felix Stroe și președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, au ținut ca evenimentul să fie unul de forță. PSD Mangalia și-a anunțat candidatul la Primărie, în persoana lui Nicu Moroianu, iar la această luptă vor pune umărul și ALDE și PNȚCD și… Zanfir Iorguș.

CITEȘTE ȘI:

În discursul său, Felix Stroe a anunțat faptul că Horia Țuțuianu va fi candidatul partidului pentru cel de-al doilea mandat la șefia Consiliului Județean Constanța.

„Da, candidez pentru un nou mandat! Și, da, candidez din partea Partidului Social Democrat! Îmi doresc să implementez toate proiectele pe care le-am început, să văd efectele deciziilor mele și să demonstrez tuturor constănțenilor că acolo unde este voință nu există obstacole atât de puternice încât să oprească progresul. Mulțumesc PSD Constanța pentru susținere și încrederea demonstrată prin nominalizarea ca și candidat la un nou mandat de președinte al CJ Constanța. De asemenea, îi respect pe toți edilii locali cu care colaborez de câțiva ani și mulțumesc celor care mă susțin. Vă rog să nu uitați că sunt un om de cuvânt și voi face tot ceea ce am promis! Nu în ultimul rând – mulțumesc comunității județului Constanța pentru tot ceea ce m-a învățat în ultimii ani. Candidez pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Constanța cu gândul că pot să vă reprezint interesele cel puțin la fel de bine ca și până acum. Rămân neschimbat, același om dedicat familiei, prietenilor, echipei și oamenilor din județul Constanța”, a punctat Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *