Nici nu s-au înființat bine și a început… SCANDAL la PLUS Constanța!

La începutul lunii trecute, peste 20 de organizații județene ale PLUS au avut alegeri pentru a-și stabili conducerile cu care vor intra în luptele electorale. La Constanța, din cei patru candidați, a fost ales președinte Lucian Muflic. Noul președinte al PLUS Constanța este medic specialist, specializare reumatologie. De asemenea, secretar general a fost ales Sorin Iacob, iar departamentul de comunicare a fost preluat de Emilia Ceapă.

CITEȘTE ȘI:

Tocmai Emilia Ceapă, sâmbătă, a avut o ieșire furtunoasă împotriva conducerii PLUS Constanța. Într-o postare pe o rețea de socializare, Ceapă l-a acuzat pe Iacob de faptul că „a încercat să-și impună persoanele de pe lângă el în cadrul departamentului de comunicare, lucru pe care eu nu l-am acceptat”. Din acest moment, a început… tămbălăul:

„Ca urmare a zvonurilor apărute ieri, cum că am fost demisă, vreau să clarific situația demisiei mele din funcția de responsabil comunicare din cadrul Biroul județean al organizației PLUS Constanța. Din păcate, din momentul în care am fost numită, am observat o reticiență a președintelui, Lucian Muflic, și a secretarului, Sorin Iacob, față de organizarea departamentului de comunicare. În special, Sorin Iacob a încercat să-și impună persoanele de pe lângă el în cadrul departamentului de comunicare, lucru pe care eu nu l-am acceptat. În data de 05.septembrie.2019, când am convocat ședința pentru organizarea departamentului de comunicare, au participat și două persoane aduse de Lucian Muflic, acestea fiind Raluca Nanu și Dorin Delcă. În urma discuțiilor, Lucian a înțeles să impună ca persoană ce ține legătura cu Bucureștiul pe Raluca Nanu, cea care în cadrul departamentului de comunicare s-a remarcat prin greșeli și cu care eu nu sunt de acord. Revenind la demisia mea, aceasta a venit imediat după întâlnirea descrisă mai sus, ca urmare:
1. a faptului că nu am fost lăsată să organizez departamentul (în urmă cu o săptămână Lucian Muflic a solicitat să fac organigrama departamentului, iar Sorin Iacob a solicitat organizarea departamentului),
2. a impunerii anumitor persoane în poziții cheie în cadrul departamentului,
3. a faptului că nu a existat susținere reală din partea conducerii organizației PLUS Constanța.
Demisia este refuzul meu de a accepta situația existentă – eu nedorind să ocup o funcție golită de atribuții și responsabilități la modul în care vede acum Lucian Muflic această funcție – și, de asemenea, mi-am dat demisia datorită faptului că nu am fost lăsată să îmi fac treaba pentru care am fost numită prin impunerea discreționară a anumitor oameni”,
a spus Emilia Ceapă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.