Nesimțirea unor constănțeni de a arunca gunoiul la întâmplare, taxată aspru de Poliția Locală!

Avem pretenția de la conducătorii noștri să fie corecți și să se pună cu adevărat în slujba cetățeanului. Numai că, în unele situații, mulți dintre simpli cetățeni văd mai degrabă paiul din ochii altora, însă nu văd bârna din ochii lor. Cu alte cuvinte, au pretenții de la alții, dar ei dau dovadă de o nesimțire crasă. Este și cazul mai multor constănțeni, care preferă să arunce gunoiul pe unde apucă, mai puțin la tomberon.

Din fericire, în ultima perioadă, polițiștii locali din Constanța au pornit la o vânătoare de nesimțiți. Astfel, în perioada 1 – 18 august, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.800 de lei persoanelor surprinse încălcând prevederile legale în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța. Este vorba despre persoanele care au aruncat diverse deșeuri menajere sau inerte, lucruri uzate, pe domeniul public, situat pe strada Crișului din cartierul constănțean Palas, într-un loc neautorizat. În afara amendării persoanelor responsabile de aceste fapte antisociale săvârșite în zona respectivă, polițiștii locali au efectuat demersurile necesare în vederea amplasării a patru containere pentru colectarea gunoiului.

„Acțiuni similare vor avea loc și în alte zone ale orașului, deoarece abandonarea deșeurilor pe domeniul public la Constanța continuă, încă, din nefericire. Solicităm celor care sesizează astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor și tragerea lor la răspundere, sesizând Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța 0241484205, iar un echipaj va interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799606142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem restabili ordinea socială și să menținem un mediu curat și sănătos!“, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Mai mulți cerșetori din Constanța au apelat la mila Domnului…dar au primit o amendă de la Poliția Locală!

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*