Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte…”

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață și fotomodel pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale. La doar 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. Cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Mai mulţi medici l-au ironizat pe Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în mediul online, după ce acesta a angajat o cântăreață pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale.

„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă: 1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila. 2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub….ochi. 3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?! 4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad….”, a transmis Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea.

Colegii au reacţionat folosind acelaşi ton ironic: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte… O fi talentată!… Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal… şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani… când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază… zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici.

Anchetă internă

Ministerul Sănătății a declanșat o anchetă internă după ce în spațiul public au apărut informații despre angajarea fără concurs pe un post de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cântărețe fotomodel în vârstă de 24 de ani.

„Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol”, precizează ministerul.

La o zi distanță și după ce ministerul a anunțat o anchetă internă, Codruța Elena Filip și-a șters de pe contul de Facebook locurile de muncă de la Ministerul Sănătății și de la ANAF.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte…”

 • miercuri, 16 septembrie 2020 la 08:05
  Permalink

  ȘTIȚI DE CE A FOST ANGAJATĂ O CÂNTĂREAȚĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII?…
  PENTRU A SE CÂNTA ÎN STRUNĂ LUI BILL GATES ȘI PIG PHARMA:
  „CÂNTAREA PLANDEMIEI”!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.