Negoi (USR-PLUS): „Știu că REVOLUȚIA BUNULUI SIMȚ a început deja!”

Candidatul USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Remus Negoi, a votat duminică la alegerile locale, de la 09:00, la Secția nr. 109 de pe strada Baba Novac din municipiu. După ieșirea de la urne, Negoi a precizat că… nu a mai votat răul cel mai mic, ca până acum:

„Azi, ca niciodată, am votat cu inima deschisă. Nu am mai votat răul cel mai mic, ca până acum. Am votat pentru că am cu cine, de data asta. Am votat pentru că știu că votul meu s-a dus către oameni care nu au stat deoparte atunci când au văzut că nu se mai poate. Am votat pentru că știu că revoluția bunului simț a început deja. Și se propagă în fiecare localitate unde politicieni noi s-au implicat. Am votat pentru că sunt conștient de puterea imensă a votului meu. Și al tău. Și al fiecăruia dintre noi”, a spus Remus Negoi.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța candidează următorii:

Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (Alianța USR – PLUS), Răzvan Filipescu (PRO România), Ioana Reșit (PMP), Gheorghe Haleț (LORD), Daniel Moraru (PER), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Gheorghe Muhscină (independent) și Viorel Focșa (AUR).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *