Negoi (USR-PLUS Constanța): „Azi s-a întâmplat o MIZERIE! Cîțu a CEDAT în fața mafiei din Sănătate”

Război de proporții, miercuri, în cadrul coaliției de guvernare. Premierul Florin Cîțu i-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan. Din acel moment, a pornit furtuna. În timp ce liberalii au transmis mesaje tranșante dar și convingerea că vor să mențină coaliția, liderii USR-PLUS au ieșit din ședință cu o variantă și mai vehementă: i-au retras sprijinul politic actualului premier și caută un… înlocuitor.

Președintele USR-PLUS Constanța, senatorul Remus Negoi, a transmis miercuri faptul că demiterea lui Voiculescu este o mizerie și că premierul Cîțu este un laș, care a cedat în fața mafiei din Sănătate:

„Azi s-a întâmplat o mizerie! Premierul Cîțu a dat dovadă de laşitate, egocentrism şi cedare în fața mafiei din sănătate. A dovedit că e un lider slab, mânat de orgolii personale. Şi de interesele din sănătate, interesele alea josnice. Şi NU mai poate fi premier! Dl. Cîțu a fost crainic pentru dl. Arafat, în cazul tragediei de la Victor Babeş. Atât, nimic mai mult. În schimb, Vlad Voiculescu a fost inamicul nr. 1. Noi, USRPLUS, vom avea un Comitet Politic național în care vom decide ce vom face mai departe. Dar ieşirea de la guvernare NU va fi o variantă. Spre disperarea multora… Să nu-şi închipuie cineva, mai ales mafia din sănătate, că le va fi bine în continuare. Dimpotrivă”, a transmis Remus Negoi.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *