Negoi (USR Constanța) propune soluții pentru Castelul Reginei Maria din Mamaia: „Ministerul Culturii să-şi exercite dreptul de preemțiune în achiziția terenului”

Președintele USR – PLUS Constanța, senatorul Remus Negoi, a avut vineri o întâlnire cu Iulia Popovici, secretar de stat în Ministerul Culturii, pentru a găsi soluții cu privire la castelul Reginei Maria din stațiunea Mamaia. Propunerea lui Negoi este ca Ministerul Culturii să-și exercite dreptul de preemțiune în achiziția terenului:

Aşa cum e firesc, mă implic şi mă voi implica în rezolvarea de probleme ce țin de comisiile din Senat în care activez – Comisia de Cultură şi Media şi Comisia de Comunicații şi IT. Una din multele probleme – Palatul Reginei Maria din Mamaia, clădire care e într-o paragină de nedescris, „mulțumită” aşa-zişilor investitori blagosloviți de puşcăriaşul Radu Mazăre. Am avut o primă discuție cu Iulia Popovici, secretar de stat în Ministerul Culturii, pentru a găsi căi prin care ministerul să-şi exercite dreptul de preemțiune în achiziția terenului. Ori orice modalitate pentru a aduce la viață Palatul Regal. În timp ce aşteptăm motivarea instanței, vom organiza o dezbatere cu ministrul Bogdan Gheorghiu, la care să participăm, deopotrivă, secretarii de stat din minister şi parlamentarii USRPLUS şi PNL din Constanța.Dacă avem eforturi comune, vom vedea şi rezultate”, a transmis Remus Negoi.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *