Negocierile, în IMPAS! Ucraina: „Suntem la răscruce – Fie avem acord, fie Rusia va lansa un atac…”

Negocierile ruso-ucrainene bat pasul pe loc și se află în impas. Un consilier al președintelui Ucrainei susține că negocierile se află într-un moment critic. „Suntem la o răscruce – fie vom ajunge la un acord, fie Rusia va lansa un atac”, a spus consiliderul prezidențial, citat de N12, post de știri din Israel. Cele două tabere se află în aceste momente la o nouă rundă de negocieri de pace pentru războiul din Ucraina.

Negocierile între Ucraina şi Rusia au fost întrerupte luni. A patra rundă de negocieri între Ucraina şi Rusia a fost caracterizată drept „foarte dificilă” de către preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Până în acest moment făcul nu a încetat în Ucraina, singurele concesii făcute fiind în privința unor zone prin care civilii să poată fi evacuați.

Poziţia noastră nu s-a schimbat: pace, un armistiţiu imediat, retragerea tuturor trupelor ruse şi numai după aceea vom putea discuta despre relaţiile noastre de vecinătate şi despre diferendele politice”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.