Spread the love

Una din mândriile Mangaliei, portul turistic, a ajuns subiect de circotecă locală, întrucât deținătorii de bărci se plâng că firma de pază care asigura gradul de siguranță al zonei a dispărut, fiind concentrată pe alte obiective.

Ne-am deplasat la fața locului și am discutat cu doi deținători de bărci din portul turistic. Într-adevăr, nici urmă de agent de pază în cele câteva ore cât am stat acolo, însă primarul Cristian Radu susține că, din contră, societatea de pază își face treaba. Totodată, primarul ne-a mai dezvăluit și un mic conflict între primărie și unii deținători de bărci, ultimii reușind să se „eschiveze” de la plata unor dări către bugetul local.

13214628_10156827637165104_274177771_o

Radu„Nu e adevărat! Există firmă de pază! Păi, prima dată apelează la presă și apoi la primărie? Vă spun că nu e adevărat. Mă pot suna pe mine, au telefonul pe site-ul primăriei, pe pagina de Facebook… Ar trebui cei cu bărcile să își mai plătească și taxele! Am găsit vreo 4-5 oameni care nu au plătit niciodată, pentru că aveau niște prieteni pe la primărie. Aș vrea să văd și eu cine e cel care… Sincer, vă spun că i-am depistat în parteneriat cu cei de la primăria Mangalia, erau niște angajați pe care i-am dat afară, cu cei care administrează portul, erau niște înțelegeri. (…) Nu s-au furat niciodată și nu se vor fura bărci în Mangalia, nu e nici un fel de problemă”, a spus Cristian Radu, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *