NEBUNIE în trafic pe Valea Prahovei, în ultima zi de concediu

Aglomeraţie, duminică, pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane. Se circulă bară la bară între Nistorești și Comarnic, dar trafic intens este și între Predeal și Bușteni. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploiești – Braşov, traficul rutier este intens către zona montană și pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între localitățile Nistorești și Comarnic, județul Prahova, iar în cealalată direcție, valorile de trafic sunt intense între stațiunile Predeal și Bușteni.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.