Spread the love

În aceste zile, noua generație de politicieni locali așteaptă să își preia mandatele. Fie că vorbim de proaspătul primar al Constanței, Vergil Chițac, de noul președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu sau de consilierii locali și județeni, toți aceștia așteaptă să intre în pâine și să desfășoare activități politico-administrative.

În câteva zile ar trebui tranșată problema preluării mandatelor, numai că unii dintre ei au probleme suplimentare, cum ar fi cazul lui Mihai Lupu, care nu știe unde se află… clădirea Consiliului Județean Constanța! Lupu s-a făcut de râs joi după-amiază când a trebuit să ajungă cu o serie de documentații la secretarul județului, Mariana Belu. Noul căpitan de județ a parcat mașina la Primăria Constanța, apoi a devenit obiectul de amuzament al personalului din instituție, care a fost șocat de întrebarea lui Lupu: „Unde se află sediul Consiliului Județean și al Prefecturii?

Angajații respectivi nu l-au luat peste picior pe Lupu, ci l-au îndrumat corespunzător. Lupu l-a așteptat și pe Vergil Chițac, despre care a zis că „ăsta e militar și nu e în post? Am ajuns eu înaintea lui?”, apoi a întrebat de o cafenea. La plecare, un gardian public l-a rugat pe Lupu, în spirit de glumă, să pună o vorbă bună și să nu fie concediați odată cu noua rotire de cadre, iar proaspătul președinte al CJC a spus că „să vorbiți cu Chițac, eu sunt la județ”. Gardienii publici sunt încadrați la Consiliul Județean Constanța…

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *