Navigatorii și lucrătorii de pe platforme, încadrați în etapa a doua de vaccinare

La inițiativa Sindicatului Liber al Navigatorilor, a Asociației Naționale a Societăților de Crewing din România, a ANR, sprijinite de Prefectura Constanța și susținută de grupul de navigatori care doresc și ei vaccinarea voluntară în etapa a 2-a a Programului Național de Vaccinare, ministerele Transporturilor și al Sănătății au anunțat sprijinul pentru modificarea HG 1031/noiembrie 2020.

Modificările vizează introducerea a trei noi categorii de lucrători români în domenii esențiale: personal navigant maritim și fluvial, lucrători pe platformele marine și cei de pe unitățile mobile din domeniul petrolier.

Sperăm ca această modificare a HG 1031/2020 să fie publicată urgent în Monitorul Oficial al României iar lucrătorii STS care au în atribuțiuni funcționarea platformei de înscriere vaccinare Covid-19, să modifice corespunzător și rapid suportul electronic astfel încât programarea în etapa a 2-a să se poată face cât mai facil și cu noile modificări. SLN propune o modalitate rapidă prin posibilitatea programării personale a celor care doresc să se vaccineze, în raza domiciliului lor prin platformă electronică sau prin Call Center”, au transmis reprezentanții SLN.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *