Mutare a PSD: În Parlament se naște „Forța Națională”. Deputatul Borza: „Mulți parlamentari nu acceptă ca România să rămână neguvernată”

Cu doar o zi înainte de votul pe moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă, în Parlament are loc o mutare în sprijinul Puterii. Deputatul neafiliat Remus Borza a anunțat miercuri înființarea unui grup de 15 parlamentari care sunt dispuşi să sprijine Guvernul Dăncilă.

Cei 15 vor fi reuniți sub numele „Forța Națională”, iar printre ei sunt şi parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură.

„Forța Națională se relansează în aceste zile, într-un moment de cotitură pentru România și pentru stabilitatea țării. Ne vom relansa ca forță parlamentară, având alături de noi deputați și senatori dintre cei care nu se mai regăsesc în construcțiile politice actuale, parlamentari care nu vor să mai tolereze blocarea țării din interesele unor lideri de partide care îi tratează ca pe oi la vot. Fără coerență, fără vreun plan, fără vreo perspectivă. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală. Ni s-au alăturat deja 15 parlamentari. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă. După căderea moțiunii de cenzură, Forța Națională dorește să acorde toată expertiza sa actului de guvernare, să participe la alegerile locale și parlamentare de anul viitor cu o echipă de oameni profesioniști, pentru care interesul țării primează”, a spus Remus Borza.

Primul parlamentar care va pleca spre formațiunea lui Borza în zilele următoare este Marian Cucșa, deputat ALDE și fost lider al ALDE Timiș, intrat în conflict cu conducerea partidului după ce nu a fost de acord cu ieșirea de la guvernare. 

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *