Spread the love

Polițiștii constănțeni au întocmit pe 25 august un dosar de cercetare penală pe numele lui Mohammad Murad, candidat independent la Primăria din Mangalia, pentru coruperea alegătorilor. Candidatul a împărțit mai multe pachete inscripționate cu un slogan și numele său. în cartierul Balta Blebea din Mangalia. Zeci de persoane, majoritatea de etnie romă, s-au înghesuit pentru a primi pungile inscripționate cu textul „Alături de oameni“, urmat de numele „Mohammad Murad“.

Murad s-a înscris în ultima zi prevăzută de legislație în cursa pentru Primăria Mangalia, ca independent, după ce cu câteva săptămâni înainte își anunțase intenția de a candida la Primăria Constanța. După aventura electorală de la Blebea, pentru Murad s-au apăsat mai multe pedale. Zilele trecute, candidatul PSD-PNȚCD-ALDE, Zanfir Iorguș, și-a anunțat susținerea pentru libanez, îngropând astfel PSD, la Mangalia. Între timp, luni, în timp ce Murad și Iorguș se plimbă de mănuță prin Constanța, militanții candidatului independent au comis-o la Neptun și Olimp, unde s-au împărțit carnețele de tot râsul, dar numai bune de un nou dosar penal.

Militanții lui Murad au împărțit la Neptun și Olimp Carnetul de Economii al Seniorului Mangaliei, care conține tot soiul de năzbâtii electorale, precum pelerinaje, pachete de analize medicale și alte servicii balneare:

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

One thought on “Murad insistă să colecționeze… dosare penale: MITĂ ELECTORALĂ la Neptun și Olimp”

  1. Mangalia plange! Bucurie mare pe politistii militieni, angajatii primariei cu salarii faraonice de la stat, interlopii locali si ,,oamenii de afaceri” cu tentacolele adanc bagate in bugetul primariei care au luptat ca niste adevarati ,,gladiatori” in a-l mentine in functie pe Radu Cristian, cel care le asigura tuturor acestor obedienti luptatori, bunastarea! Noapte buna Mangali…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *