Spread the love

Neobositul luptător pentru drepturile cetățenilor Mangaliei, candidatul PER Menabit Ozghiun, a… obosit. Cu mai puțin de 48 de ore înaintea alegerilor locale, într-o precampanie și campanie electorală în care Menabit Ozghiun a susținut constant că nu sunt de vânzare, a ajuns la concluzia că trebuie să se… retragă. Prima dată a fost dat la o parte Nicolae Moroianu, ulterior Zanfir Iorguș, iar acum Menabit Ozghiun a ajuns la concluzia că Mohammad Murad trebuie susținut pentru Primăria Mangalia.

Primăria Mangalia are un singur viceprimar. Până în prezent, următorul viceprimar este sau… sunt: Nicolae Moroianu, Zanfir Iorguș și Menabit Ozghiun.

Evident, liberalii de la Mangalia au reacționat la aflarea veștii privind depunerea armelor de către luptătorul de la PER:

„Alegerea de duminică se simplifică și mai mult, apele se limpezesc. Avem de ales între candidatul Mafiei Imobiliare, Mohammad Murad, care a cumpărat la bucată PSD, PMP , PER și actualul primar, Radu Cristian, sustinut de PNL. Știm că multi dintre voi, simpatizanți PSD, PMP, PER, sunteți dezamăgiți de trădătorii ieftini care s-au erijat în candidați până acum. Veniți alături de noi, veniți alături de PNL și de Radu Cristian, să apărăm Mangalia de rechinii imobiliari și iudele lor care s-au vândut pe treizeci de arginți, să continuăm proiectele cu bani europeni începute”, au precizat liberalii mangalioți.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *