Muhscină reacționează și îl atacă pe Rezeanu: „Un fost membru de partid care se agață cu dinții de scaunul funcției nu ne impresionează”

Conștient că tactica de a distrage atenția spre alte subiecte, președintele organizației municipale a PNL Constanța, George Muhscină, a decis, miercuri dimineață, să aibă o reacție cu privire la situația dificilă în care se află trupa liberală de la malul mării. Marți, consilierii locali liberali au fost puși în postura ingrată de a vota reprimirea pe funcție a fostului lor coleg, Romeo Rezeanu și eliminarea actualului coleg, Florin Gavrilă.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii încă au resentimente pentru Rezeanu: au IEȘIT DIN SALĂ la votul de repunere în funcție a fostului lor coleg! Făgădău: „Asist cu tristețe la un moment jenant”

În premieră pentru politica locală și, probabil, națională, instanțele de judecată s-au pronunțat în privința disputelor din partide și au decis să anuleze ordinul de prefect prin care consilierul local Romeo Rezeanu își pierdea această calitate. Astfel, Rezeanu trebuia să se întoarcă ieri pe post, numai că liberalii au părăsit sala, alături de cei trei consilieri ai PMP, ultimii reușind astfel să nu asigure cvorumul și proiectul să nu treacă, fiind astfel prelungită agonia liberală.

După tensiuni mari în cadrul ședinței de Consiliu Local și comunicate de presă emise de PSD și PNL, răfuiala politică s-a extins și în această dimineață, când George Muhscină a anunțat că respinge hotărât „orice acuzație și tentativă de intimidare la adresa consilierilor liberali municipali și împotriva Partidului Național Liberal. PNL Constanța este o organizație unită, înrădăcinată în respectarea legii și a bunului-simț. Un fost membru de partid care se agață cu dinții de scaunul funcției nu ne impresionează și nu are cum să ne intimideze”, declară George Muhscină.

CITEȘTE ȘI:

PSD Constanța vrea să dea lovitura finală liberalilor: „Pentru ei, categoriile din municipiul Constanța aflate în situații de dificultate sau vulnerabilitate economică și socială sunt invizibile”

PNL Constanța are o poziție solidară cu reprezentanții săi din Consiliul Local Municipal. Această solidaritate se bazează pe convingerea că am procedat întotdeauna corect. Prin urmare, acuzațiile care ni se aduc, fie că vin din partea unui fost membru PNL, fie că vin din partea primarului PSD, le trecem în dreptul mizeriilor politice, care ar trebui să își găsească locul nu în spațiul public, ci eventual la groapa de gunoi a politicii. Menționez că fostul consilier ales pe listele PNL si-a pierdut calitatea de membru al Partidului Național Liberal pe fond, dar pe formă încearcă să revină în funcția de consilier prin tertipuri procedurale, forțând aderarea la un grup pe care nu îl respectă”, concluzionează președintele organizației municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină.

Între timp, Rezeanu își exprimă dezamăgirea față de colegii care „mă încurajau pe la spate” și care, la momentul votului, au părăsit sala! De asemenea, Rezeanu le promite foștilor săi colegi probleme de natură civilă și penală, pentru că „asta merită niște infractori”!

„Am răsturnat toate aceste abuzuri adresându-mă unei justiții în care, repet, nu prea aveam încredere… Și justiția mi-a dat dreptate. Am câștigat DEFINITIV dreptul de a fi consilier în acest mandat. Astăzi însă am trăit o mare deziluzie… Când în consiliul local s-a pus pe ordinea de zi hotărârea cu repunerea mea… colegi de-ai mei, consilierii liberali (care în ultimele luni mă încurajau spunându-mi că sunt alături de mine, că mi s-a făcut o nedreptate, că …) ; ei bine acești colegi au ieșit din sala de consiliu CA SĂ NU FIE CVORUM de ședință. Practic au primit un SMS de la Muhscină și s-au conformat instantaneu. Fără un dram de demnitate, oamenii ăștia au ales să-și prostitueze conștiința de frica șefilor de la PNL. Vă „mulțumesc ” dragi colegi liberali… Cum vă mai puteți privi în oglindă mâine dimineață…? Și poimâine, și de acum încolo..? Și pentru că s-au comportat ca un grup infracțional organizat, obstrucționând punerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești definitive…am să-i acționez în justiție, penal și civil (pentru daune morale), pentru că așa merită niște infractori…, a spus Rezeanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *