Moțiunea simplă „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!”, APROBATĂ

Camera Deputaţilor a adoptat, marți, în sesiune extraordinară, moţiunea simplă împotriva ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan. Moțiunea intitulată „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!” a fost iniţiată de 77 de deputaţi PSD. 

În textul moţiunii simple depusă de PSD, ministrul Ştefan este acuzat de fals în acte publice „neanchetat încă de organele abilitate, din motive greu de înţeles”. PSD susţine în moţiune că Ion Ştefan şi-a început mandatul „cu un fals, de la care i se trage şi bine-cunoscuta poreclă de ministrul ‘Grindă’; în mod ironic, ministrul a devenit mai cunoscut după porecla sa decât după numele său real”.

Dezbaterea moţiunii simple „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!”, împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a trebuit să aibă loc marți, 9 iunie, însă a fost amânată. După ce s-a citit textul, liderii de grup s-au consultat și au anunțat că dezbaterea nu se va mai desfășura pentru că ministrul se simte rău.

„Datorită stării de sănătate, în urma consultării cu liderii de grup, dezbaterea va avea loc la altă dată”, a anunțat vicepreședintele Camerei Depuțatilor, Florin Iordache. Ministrul Ion Ștefan a arătat că a… leșinat pe scările ministerului cu o săptămână înainte.

Dezbaterile au avut loc pe 7 iulie, când ministrul Ion Ștefan a mințit îngrozitor la tribuna Parlamentului, atribuindu-și rolul de restaurator al Cazinoului din Constanța.

Până în prezent au mai fost aprobate cinci moțiuni simple, împotriva lui Nelu Tătaru (Sănătate), Monica Anisie (Educație), Marcel Vela (Afaceri Interne), Florin Cîțu (Finanțe Publice) și Adrian Oros (Agricultură), toate fiind adoptate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *