Mort de beat, a intrat cu mașina în gard: A fost prins de un jandarm constănțean aflat în timpul liber

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins în dimineața zilei de astăzi un bărbat care intenționa să plece de la locul accidentului, după ce a dărâmat cu mașina poarta unui imobil. Duminică, 14 martie, în jurul orei 06.40, plutonier major Tudoroiu Ștefan a observat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Constanța, un autoturism ce se deplasa nefiresc, intrand în poarta unui imobil. Conducătorul auto a coborât din mașină intenționând să plece de la locul evenimentului.

cb56af1b 5766 4393 bcda 123ac36dc75f

Ghinionul lui a fost un subofițer de jandarmerie aflat în timpul liber, care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia.  Jandarmul a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică. După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, subofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză devenit recalcitrant și a intenționat să plece, fiind oprit de omul legii.

Polițiștii rutieri au ajuns imediat la fața locului, dar întrucât conducătorul auto a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a fost preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *